Vittsjö vann mot tidigare svenska mästarna med 3-0

 

VITTSJÖ. Vittsjö fortsätter att vinna sina matcher. Inför en hemmapublik på 901 personer besegrades de tidigare svenska mästarna, Linköpings FC, med hela 3–0. Resultatet speglar dock inte riktigt matchbilden. Den första halvleken var ett ”ställningskrig” för båda lagen. Kanske med en viss övervikt för Linköping. Ställningen var också 0-0 vid halvlek. Under andra halvlek kom Vittsjö igång bättre, dock inte till den nivå man kunde uppleva vid matchen mot Göteborg.

1-0 kom i 78:e minuten genom Sofie Andersson.

Kort efter var det dags igen, detta genom Danesha Adams och 2-0 var ett faktum. Danesha fortsatte sitt offensiva spel och detta resulterade i att hon överlistade Linköpings målvakten i en närkamp och kunde sätta slutresultatet 3-0 i ett tomt Linköpingsmål.

Danesha Adams har gjort 2-0

Thomas Mårtensson var naturligtvis nöjd med vinsten mot Linköpings FC. Han menade dock att laget hade problem i första halvlek och inte alls kom upp till det spel man hade i Göteborg. Han var mycket nöjd med lagets mittbackar som gjorde ett mycket bra jobb. Thomas pekade också på styrkan att ha flera målgörare som Vittsjö just har.
Sofie Andersson som nu ytterligare stärker sin målkavalkad framhåller den laganda som finns i Vittsjö. Laget har nu också skapat sig ett starkt självförtroende vilket bådar gott inför kommande matcher.

 

Top