Triangeldrama i fotboll

VITTSJÖ. Efter speluppehåll i damallsvenskan serveras nu på söndag spännande fotbollsunderhållning i form av derby mellan Kristianstad och Vittsjö.

Matchen startar klockan 16 på Vilans idrottsplats. Vittsjö som i dagsläge har 21 poäng av 27 möjliga, möter ett Kristianstad med 13 poäng. Ett hemmalag som naturligtvis är revanschsuget efter sina två senaste förluster mot norrlandslagen Umeå och Piteå. Vittsjö som i dagsläge delar poäng som Svensk Mästare tillsammans med Tyresö och Malmö kommer naturligtvis att göra allt för att behålla denna placering.

I triangeldramat mellan Skånelagen Vittsjö - Kristianstad - Malmö förlorade Vittsjö hemma mot Malmö. Detta faktum ger säkert extra kraft till Vittsjötjejerna inför matchen mot Kristianstad nu på söndag, "inte en derbyförlust till" resonerar de troligen. Det är med andra ord bäddat för en tuff o spännande match på söndag i Kristianstad.

Självklart behöver vårt eget lag, Vittsjö, allt stöd vid matchen som går att uppbringa. Omvittnat från spelarna är detta "på platsstöd" enormt viktigt och kan ibland vara matchavgörande.
Med WGIK supporterbussar kan du enkelt ta dig till matchen. Biljetter finns att köpa och mer information om resan finns vid ICA i Vittsjö. I skrivande stund lär det finnas några platser kvar i de tre supporterbussarna. Väljer du att ta bilen, då gärna tillsammans med ett gäng andra supporter, så tar det bara en knapp timme och du är på plats. Budskapet är tydligt, ta dig till Kristianstad, nu på söndag, o hjälp vårt Vittsjölag till återigen en seger!

Top