Vittsjö är laddat inför lördagen.

VITTSJÖ. På torsdagskvällen tränade vårt allsvenska damlag inför den viktiga matchen nu på lördag. Naturligtvis fanns www.vittsjobjarnum.nu på plats.

Det var ett koncentrerat lag som bland annat tränade fasta situationer, detta såg bra ut. Så engagerade tjejerna är, den omtalade lagandan märks tydligt, det märks även att alla har en mycket proffsig inställning till sin uppgift.

Just för dagen fanns några skador som oroade och Thomas Mårtensson lämnade därför några luckor i laguttagningen. Efter morgondagens enskilda träningar kommer den slutliga laguppställningen att vara klar meddelade dock Thomas.

Markus Nilsson som är klubbchef, räknar med publikrekord på lördag. Alla förköpsbiljetter är redan sålda. Cirka 400 ”extra” biljetter kommer att finnas på lördag. Entrén öppnar klockan 12.30 och ”först till kvarn gäller”. Detta kan innebära att kanske upp mot 2500 personer finns på plats för att stödja sitt hemmalag. Markus är lite orolig för alla bilar som kommer. Hoppas att så många Vittsjöbor som möjligt tar cykeln. Skriv gärna också att varken förköpsbiljetter eller biljetter som löses på plats berättigar till reserverad sittplats. Först till kvarn gäller samtliga platser på arenan och löst biljett gäller endast som entré till matchen!
Publikstödet är enormt viktigt för våra tjejer. Jag hoppas verkligen att vår hejarklack kommer att höras riktigt ordentligt, mer än vanligt o inte bara från bortre läktaren, fortsätter Markus. Jag hoppas Thomas tydligt berättat för hela laget att en stor del av alla som följer matchen på Tv håller på Vittsjö, ”den lilla orten” "det lilla laget", och att detta skall ge extra kraft, inflikar Markus.

Markus menar att Tyresö naturligtvis på pappret det starkare laget. Detta genom att de i sitt lag just nu har fem uttagna landslagsspelare.
Nu är det naturligtvis inte på pappret som matchen kommer att avgöras. Både Kristianstad och Linköping har tidigare visat detta genom att besegra Tyresö. Dessutom är det så att skillnaden mellan spelarna i damallsvenskan som i alla andra högre divisioner är ”hårfin”. Flera i Vittsjölaget har varit granskade inför kommande landslagsspel, avslutar Markus.

Jag inflikar, att jag kommer att sitta vid ”bortamålet” på lördag, som alltid, för att föreviga Vittsjös mål! Har blivit många fina bilder. Markus tackar för detta.

Top