Thomas och Ulf nominerade som Årets tränare

VITTSJÖ. Thomas Mårtensson och Ulf Palmquist är nominerade i kategorin Årets Tränare i Damallsvenskan som avgörs vid Fotbollsgalan den 12 november. Vittsjö GIK:s tränarduo Thomas Mårtensson och Ulf Palmquist som leder klubben genom sin första säsong i Damallsvenskan har överträffat alla förväntningar. Naturligtvis är det helt rätt att de nu står som nominerade till årets tränare.

Det är inte första gången som de båda är nominerade i kategorin Årets Tränare. Mårtensson och Palmquist ledde Kristianstads DFF under deras återkomst till Damallsvenskan 2008 och stod även där för en insats värdig en nominering till Fotbollsgalan.

Övriga nominerade i kategorin Årets tränare 2012 är: Peter Moberg LdB FC Malmö, Torbjörn Nilsson Kopparbergs/Göteborg FC och Elisabet Gunnarsdottir Kristianstads DFF
Lagets sista match för säsongen spelas hemma den 3 november mot Kopparbergs/Göteborg FC. Efter den matchen vet vi också placeringen i årets damallsvenska. En dryg vecka senare, den 12 november, vid den årliga Fotbollsgalan i Globen i Stockholm utses bland annat årets tränare i Damallsvenskan. Då håller vi tummarna för Thomas och Ulf.

Top