Jämn och underhållande fotboll trots förlust

VITTSJÖ. Det blev en väldigt jämn och underhållande fotbollsmatch mot Kopparbergs/ Göteborgs FC på lördagen. En match som lite orättvist slutade med förlust för Vittsjös del. Matchen slutade 0-1.

De båda lagen var mycket jämnstarka. För Vittsjös del ville det sig inte i avsluten. Sofie Andersson, Danesha Adams och Kirsty Yallop hade tillsammans minst sju riktigt vassa chanser. Sådana chanser som vi under våren blev bortskämda med oftast betydde mål. Vid några av dessa jublade publiken för att sekunderna senare uttrycka ett högt NEJ.

Torbjörn Nilsson, tränare i Kopparbergs/ Göteborgs FC höll med om att det varit en mycket jämn match samtidigt som han naturligtvis var glad över vinsten för laget. Detta innebar samtidigt att Kopparbergs/ Göteborgs FC slutade på en hedrande tredje plats i tabellen.

Spelarna får sina medaljer

Ulf Palmqvist, en av Vittsjötränarna, var mycket glad över laget prestationer sett över året. Vi hade en tidig målsättning att vara ”topp åtta”, nu blev det en slutlig sjätteplats. Detta är enormt bra. Vi har lärt oss väldigt mycket under detta första år i Damallsvenskan. Denna erfarenhet kommer vi naturligtvis att ha glädje av inför den kommande säsongen 2013.
Tack Vittsjö damfotboll för en mycket underhållande fotbollssäsong och grattis till er fina placering!

Ungdomarna trivdes i godisregnet!

Top