Vittsjö möter Svenska Mästarna på söndag!

VITTSJÖ. Som du säkert redan vet så har en ny allsvensk damfotbollssäsong dragit igång. Vårt lag har redan spelat ”premiärmatchen”, detta mot Sunnanå. Till stor glädje för oss alla Vittsjö-fans blev det en övertygande seger, hela 1-5 mot nykomlingen Sunnanå. Den minnesgode kommer ihåg att i fjol var inte starten lika lyckad, då blev det förlust i premiärmatchen. Dessa tre poäng redan i starten bådar naturligtvis gott inför kommande matcher.

En viktig faktor är bevisligen ”den tolfte” spelaren, med andra ord PUBLIKEN. Vår närvaro, våra ”heja- rop” betyder otroligt mycket, naturligtvis extra mycket i just de svåra matcherna.

Ida Olsson gav inte Marta mycket utrymme i fjol, repris i år!

Nu på söndag är det en sådan match. Tyresö med bland annat Marta kommer till Vittsjö Idrottspark.
För ett år sedan fick Tyresö en ”kalldusch” vid sitt besök. Matchen slutade oavgjort, en sensation, en kämpamatch från vårt Vittsjölag. Utan den stora publiktillströmningen den dagen, mer än 2500 personer, hade vårt Vittsjölag haft problem att plocka fram de där extra krafterna som behövs i just de tuffa matcherna.

Nu är det dags igen, på söndag kommer just Tyresö. Visst skall vi hjälpa våra tjejer till en seger över de svenska mästarna! Troligen kommer det att finnas utrymme för en ännu större publik i år!
Klockan 14 startar matchen, kom i mycket god tid, det kommer säkert att bli trångt. Tag gärna cykeln eller ta en promenad till Västanskogen, det kommer  att vara ont om parkeringsplatser.

Top