Matchen mot Tyresö den 21/4 kl 14.00 flyttas till Österås.

VITTSJÖ. Den sena våren gör tyvärr planen på Vittsjö Idrottspark ej möjlig att spela på. Under torsdagen fanns representanter från Fotbollsförbundet på plats för att besiktiga planen.

Hammarlund kontrollerar medan Ralf Widlund, Calevi Hämäläinen och Poul Andersson hoppas på det bästa.

 

Anders Hammarlund fattade efter flera kontroller beslutet att spel tyvärr är inte kommer att vara möjligt den 21/4.

 

Anders meddelar det tråkiga beskedet att planen inte är spelbar just nu.


Senare på kvällen fattade damsektionens styrelse beslutet att matchen istället kommer spelas på klubbens reservarena, det vill säga Österås IP i Hässleholm.

 

Marcus Svensson, klubbchef uttrycker i pressmeddelande på torsdagskvällen; ”Vi är tacksamma för att kommunen och fotbollsklubbarna i Hässleholm ställer upp och hjälper oss så att detta arrangemang kan genomföras på bästa sätt.
Synd att vi inte till vår hemmapremiär kan erbjuda våra supportrar upplevelsen av stormatch på vår hemmaplan. Klubben har gjort allt vad de kunnat för att möjliggöra hemmapremiären på Idrottsparken, men vi kan inte råda över vädrets makter.
Nu sätter vi fokus på ett bra arrangemang på Österås och hoppas att alla våra supportrar tar sig till Hässleholm istället samt att vi välkomnar ännu fler att titta på matchen. Vår Vittsjöpublik är och kommer alltid att vara vår extra spelare och vi ser fram mot en härlig publikinramning kring matchen.”

Top