På söndag kl 14 behöver vittsjötjejerna stöd av alla i kommunen!

VITTSJÖ. Visste du att Vittsjö just nu ligger överst i den allsvenska tabellen! Det är faktisk så!
Nu skall laget, tjejerna, ligga kvar på denna plats, naturligtvis!. Du, vi, alla måste hjälpa till!

I fjol slutade matchen mellan blivande svenska mästarna o Vittsjö 1-1!

2013 .., med stöd av publikrekord!

Som du säkert redan vet så godkändes tyvärr inte matchplanen på Vittsjö Idrottspark. Detta innebär en massa problem. Våra tjejer kommer inte att få spela på sin ”hemmaplan” på söndag, vilket är mycket negativt. Tjejerna har flera gånger vittnat om att just närheten till publiken, som oftast finns vid Vittsjö Idrottspark, är en stor styrka. Denna extra kraft för laget måste vi skapa på Österås också, även om detta inte är lika lätt. En lösning är naturligtvis att vi är dubbelt så många, detta innebär en publik på cirka 5000! Om DU ställer upp och ”budar” alla du kan komma på, så fixar vi det, det är inte omöjligt! Sätt igång larmkedjan redan nu!
Om det blir stor publik, kan detta samtidigt lösa de ekonomiska problem VGIK hamnat i av anledning att egen plan inte kan nyttjas. Att klubben därutöver har fått en massa praktiska problem stämmer också. Dessa löser säkert klubben på ett elegant sätt.

Lite fakta. I damallsvenskan skall det spelas totalt 22 omgångar. Nu efter en spelad omgång så leder Vittsjö allsvenskan, detta på bättre målskillnad. Örebro, Malmö och Tyresö gick också segrande ur sina premiärmatcherna men har sämre målskillnad. Anmärkningsvärt är att Tyresö hade problem hemma med Umeå, den matchen slutade ”bara” 1-0 till hemmalaget. Visst gör detta att det kommer att bli extra spännande nu på söndag då Vittsjö och Tyresö möts.
Glöm inte att du är den tolfte spelaren och behövs på söndag!

Top