ÄNNU EN OAVGJORD MATCH FÖR VITTSJÖ GIK:S DAMLAG.

ÅBYVALLEN/MÖLNDAL. Det oavgjorda resultatet speglade matchen i stort på Åbyvallen. Vittsjö ledde spelet i första halvlek medan Jitex tog hem den andra halvleken. Viljan och orken var nog den samma i båda lagen. Möjligen var det den ”specifika vikten” på planen som spelade en roll till resultatet. Vittsjös tjejer var kvickare medan det fysiskt betydligt större hemmalaget stundtals ”malde” ned  VGIK:s spelare. 00-resultatet bör därför kunna bedömas som rättvist.

 

Kalivi eldar Vittsjös supportergäng.

Det 30-hövdade supportergänget från Vittsjö – ditresta med buss – gjorde vad de kunde för att peppa våra spelare. De hördes mycket och ofta. Jitex-publiken var mol tyst. Månne de lyssnade och lärde. För våra spelare kändes det nog nästan som en hemmamatch. Hejaropen och publikkommentarerna lät precis som på Idrottsparken i Vittsjö. Precis så som man gör hemma tackade man sin  publik. 
VGIK:s placering i tabellen är fortsatt sjua. I toppen är det helt jämnt mellan Tyresö och Malmö. Med nio matcher kvar, varav fem hemma, så har vi god grund att tro på en fortsatt god placering i den allsvenska tabellen.
En åskådarkommentar: Åbyvallens resultattavla om ställningen i de övriga matcherna i serien var tydlig och helt läsbar. Något att ta med hem till Idrottsparken i Vittsjö.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laget som gjorde jobbet.

Top