Cecilie Breil Kramer och Shannon Lynn bildar målvaktspar 2015

VITTSJÖ. Cecilie är 27 år och kommer närmast från danska klubben Bröndby. Hon kommer säsongen 2015 att bilda målvaktspar tillsammans med Shannon Lynn.
Cecilies meritlista är redan lång med bland annat spel i både danska ungdomslandslaget och danska landslaget.

- Jag valde Vittsjö för det är en spännande klubb i god utveckling. Sverige är intressant då ligan är bättre än den danska och det ger mig bättre förutsättningar att utvecklas individuellt. Jag ser fram emot att få ta del av Vittsjö som klubb och även tränarparet, där jag tidigare har erfarenhet att stå under Denise Reddys ledarskap, säger Cecilie. Den svenska damallsvenskan är verkligen något speciellt. Damallsvenskan mönstrar stora klubbar med stora spelare och jag ser fram emot att få möta dem 2015. Jag längtar redan till att få börja, avslutar Cecilie.

- Känns oerhört bra att kunna knyta Cecilie till oss, säger Olof Sixten. Vi har goda rekommendationer kring hennes målvakspel och ser med tillförsikt fram emot säsongen. Glädjande är även att Shannon Lynn fortsätter i Vittsjö. Shannon har vi fått möjlighet att bekanta oss med under 2014. En intressant målvakt som har en mycket god potential.

 

Top