Shelina Zadorsky och Michelle Pao ansluter till Vittsjö GIK truppen

VITTSJÖ. Shelina Zadorsky, 22 år från Kanada där hon gjort landskamper med A- och U20 landslaget. I U20 landslaget agerar hon även som lagkapten. Shelina är back och har senast spelat för Perth Glory i den Australiensiska ligan. Laget släppte in minst mål (10st) den gångna säsongen.

Michelle Pao, 22 år är från USA där hon spelat för Sky Blue FC i den amerikanska proffsligan. Michelle kan spela både ytterback eller yttermittfält, på båda sidor. Michelle är bra på båda fötterna och kommer från en mycket bra miljö i den amerikanska proffsligan.

Olof Sixten, sportchef, Vittsjö GIK säger;
Två mycket intressanta rekryteringar som tillför ytterligare kompetens till vår trupp 2015. Två etablerade spelare trots sin unga ålder som under en längre period haft en mycket intressant utvecklingskurva. Shelina och Michelle ansluter till truppen under slutet av veckan och fortsätter nu tillsammans med övriga den nödvändiga försäsongsträningen som kommer att ligga till grund för vår prestation under säsongen.
Det är oerhört glädjande att vi nu har truppen samlad i ett tidigt skede av försäsongen vilket gör att vi skapar våra egna förutsättningar för att kunna vara samlade när den Damallsvenska säsongen tar fart i april. Jag ser med tillförsikt fram emot säsongen och önskar våra kära supportrar och publik välkomna att följa oss på Vittsjö Idrottspark under säsongen. Vill man redan nu ta del och få en inblick i Damlaget och se vad som händer inom laget, så bli gärna vän med Vittsjö GIK på Facebook! Spelprogram, träningsmatcher mm finns som alltid på vår hemsida.

 

Top