Therese Björck skriver på för Vittsjö GIK

VITTSJÖ. Therese Björck som närmast kommer från Kristianstads DFF har gjort 234 Damallsvenska matcher och är med det topp5 detta året i antal gjorda matcher i Damallsvenskan. Förra året blev hennes mål mot Kopparberg/Göteborg utsett till årets mål i Damallsvenskan. Therese har även i sin meritlista ett EM-Guld för Sverige i F19 som togs 1999.

Thomas Mårtensson, huvudtränare säger;
-Skall bli oerhört kult att träna Therese igen. Jag har haft förmånen att träna henne första gången 1998 i Kristianstad 1998. Therese har en enorm rutin och en unik förmåga att med en högnivå fortsätta att ständigt utvecklas.

Olof Sixten, sportchef, Vittsjö GIK säger;
Therese namnteckning för ett kontrakt med Vittsjö är mycket glädjande. Therese tillför rutin och gör att vi får ytterligare spetskvalitet in i truppen. Therese ansluter direkt och påbörjar försäsongsarbetet tillsammans med övriga.
Den nu samlade truppen arbetar nu vidare i förberedelserna inför när den Damallsvenska säsongen tar fart i april. Jag ser med tillförsikt fram emot säsongen och önskar våra kära supportrar och publik välkomna att följa oss på Vittsjö Idrottspark under säsongen. Vill man redan nu ta del och få en inblick i Damlaget och se vad som händer inom laget, så bli gärna vän med Vittsjö GIK på Facebook! Spelprogram, träningsmatcher mm finns som alltid på vår hemsida www.vittsjogik.se

 

Top