Denise Reddy väljer att inte förlänga sitt kontrakt med VGIK

VITTSJÖ. Denise Reddy som tillsammans med Thomas Mårtensson varit huvudtränare för klubbens damallsvenska fotbollslag under säsongen 2015 kommer inte att fortsätta under nästa säsong.

-Det har varit ett extremt tufft beslut för mig att ta eftersom jag trivdes oerhört bra som tränare i Vittsjö GIK, säger Denise Reddy. Jag är tacksam över att jag har fått möjligheten att utveckla mig vidare här men jag känner nu att det är dags att åka hem och tillbringa tid närmre min familj i USA. Jag har spenderat mer än 15 år i Skandinavien som både spelare och tränare och det är inte alltid så enkelt att ha sin karriär i ett land och sin familj på andra sidan av havet. Kanske kommer jag träna ett lag i Europa igen, men just nu ser jag fram emot att tillbringa lite tid hemma i USA.
Jag önskar Vittsjö GIK allt gott i framtiden, och jag hoppas klubben fortsätter utvecklas och uppnår målsättningarna de har jobbat för, avslutar Denise Reddy.

Denise Reddy har tillsammans med Thomas Mårtensson varit huvudtränare under säsongen 2015

-Denise har en bred erfarenhet som spelare och tränare både i Sverige, USA och Danmark och nu senast med oss i Vittsjö GIK, säger Olof Sixten, sportchef i Vittsjö GIK. Vi hade planerat för en fortsättning tillsammans med Denise och gärna sett att hon fortsatt att utveckla vår verksamhet. Jag har full respekt för hennes beslut som hon nu har tagit och jag och klubben önskar Denise allt gott i framtiden. Denise kommer under hösten att fortsätta sitt arbete för klubben innan kontraktet avslutas.
Arbetet fortsätter sedan en tid tillbaks för etablera en tränarstab samt spelartrupp för att på bästa sätt möta säsongen i Damallsvenskan 2016, avslutar Olof Sixten.

Top