Linnea Jonasson klar för 2016 i damallsvenskan

VITTSJÖ. Linnea Jonasson förlänger kontrakt med Vittsjö GIK.

Mycket glädjande att vårt samarbete fortsätter, säger Olof Sixten, sportchef, Vittsjö GIK. Linnea som skrivit på för ytterligare två år med oss vilket gör att vi får förmånen att fortsätta att arbeta tillsammans med en mycket talangfull spelare. Linnea har innevarande säsong visat att hon utvecklas i rätt riktning efter sin korsbandsskada och vi ser med tillförsikt mot hennes fortsatta utveckling i klubben.

Linnea Jonasson som är 17 år kommer från FC Hässleholm. Linnea är mittfältare/forward, men kan spela på många positioner tack vara sin oerhört välutvecklade spelförståelse. Hon är även en mycket duktig passningsspelare och trots sin unga ålder så har hon hunnit med två landslagssamlingar med F 16 landslaget. Det hade alldeles säkert varit ännu fler om hon inte förra våren skadat sitt korsband.

Lite kuriosa om Linnea. Detta visste ni kanske inte om mig: Jag har dansat balett. Jag är svag för Choklad. Min favoritmat är grillat. Min dolda talang är att jag kan spela trummor. Innan match måste jag lyssna på musik. Mina styrkor på och utanför plan är -jag har en bra speluppfattning och är omtänksam och positiv. Jag kan förbättra mitt huvudspel. Mitt bästa minne är Madrid-resan med Sanktan All Star laget. För mig är Vittsjö en framgångsrik klubb, i en liten ort, med ett härligt engagemang omkring.

Top