Linda Sällström förlänger kontrakt

VITTSJÖ. Publiken på Vittsjö Idrottspark kommer även under 2016 ha glädjen att se Linda Sällström i hemmalaget. Linda är en av världens snabbaste spelare och naturligtvis därmed en av svensk damfotbolls snabbaste forwards.

Hon är tekniskt mycket skicklig i såväl målskytte som assist. Linda är finsk landslagsspelare med idag fler är 60 landskamper för sitt finska damlandslag.

Linda Sällström kom till Vittsjöklubben inför säsongen 2015. Då uttryckte hon efter ett antal tidigare korsbandsskador, att nu gällde: -att jag verkligen ska mig tillbaka och för att ta ett steg till i min utveckling. -Jag är väldigt hungrig och känner att jag har mycket att ge….. och visst blev det precis som Linda planerat! Hon genomförde en fantastisk säsong 2015 och bidrog i hög grad till att Vittsjö är kvar i damallsvenskan även 2016.

 

- Härligt att vårt samarbete fortsätter, säger Olof Sixten, sportchef Vittsjö GIK! Vi är väldigt glada över att Linda fortsätter tillsammans med oss även den kommande säsongen. Hennes fotbollskunnande och breda erfarenhet är en viktig del för laget under vår kommande säsong 2016, avslutar Olof.

Top