Lisa o Andy förlänger kontrakt med Vittsjö GIK

VITTSJÖ. Lisa Klinga och Johanna ”Andy” Andersson förlänger sina fotbollskontrakt med Vittsjö GIK inför damallsvenskan 2016. Båda spelarna är viktiga för laget som nu börjar ta form. De ansluter inför säsongsupptakten under januari.

alt

Lisa Klinga är därmed inne på sitt andra år i klubben. Hon spelade tidigare i Avaldnes i Norge. Lisa har även erfarenheter från sin tid i Tyresö FF där hon var med och spelade Champions League finalen mot Wolfsburg men även från Sveriges ungdomslandslag. Lisa är en mycket duktig, snabb back som gärna fyller på från sin ytterback-position.

altJohanna ”Andy” Andersson är en värdefull spelare som kan spela på många olika positioner och som verkar orka jobba hur länge som helst på planen. Johanna har erfarenheter från U- 23 landslaget och är nu inne på sin sjunde säsong i Vittsjö-tröjan.

-Riktigt skönt att Lisa är med oss vidare i vår fortsatta satsning. Lisa har ytterligare utvecklat sitt spel under 2015. Nu jobbar vi fortsatt långsiktigt tillsammans. Lisa har skrivit på för 1+1 år, säger Olof Sixten, sportchef i klubben.
Naturligtvis mycket glädjande att få fortsätta att arbeta med Johanna. En spelare med härlig inställning och kvaliteter på och utanför planen, avslutar Olof.


Top