Sällström o Alanen kvar i Vittsjö 2017

 

VITTSJÖ. Både Emmi Alanen och Linda Sällström stannar kvar i Vittsjö under kommande säsong. Naturligtvis är både Linda och Emmi två av lagets viktiga kuggar framåt. Under den genomförda säsongen svarade de båda tillsammans för nio mål och för många målgivande passningar.

25-åriga Emmi Alanen svarade för 8 poäng, varav 4 mål under säsongen 2016.

Hon är en smart och kreativ spelare som gärna styr spelet från sin plats på mittfältet. Emmi är trygg med bollen och en säker passningsspelare. 

Linda Sällström finsk landslagsforward fortsätter även hon i Vittsjö GIK Hässleholm under kommande säsong.

För Lindas del blir detta tredje säsong i Vittsjöfärgerna. Hon är en av de snabbaste damspelarna i världen och i kombination med sin bollteknik är hon ett mycket farligt vapen framåt. Hon springer enormt mycket under matcherna och är livsfarlig för motståndarna med bland annat sitt fina djupledsspel. Under fjolårets säsong svarade Linda för 5 mål och 4 målgivande passningar.

Emmi imponerade stort under matcherna i fjol och vi är glada att knyta henne till oss för ännu en säsong. Hon är en slitvarg som med sin teknik och sin vinnarskalle kommer att vara en mycket viktig kugge på vårt mittfält under 2017, skriver Erika Nilsson, ordförande i damsektionen.

Vi är otroligt glada att Linda väljer att spela för oss även under nästa säsong. Hon är en viktig kugge i vårt lagbygge, kommenterar Erika Nilsson.

Top