300-klubben laddade inför lördagens hemmamatch

VITTSJÖ. Årets tredje träff med medlemmar ur VGIK 300-klubb genomfördes på torsdagskvällen. Ett 30-tal fotbollsintresserade fanns på plats för följa hemmalagets träning.

Thomas Mårtensson och Anders Johansson informerar publiken

Kvällens träning genomfördes tillsammans med spelare (P16-19) från Osby och Markaryd. Säkert en utomordentlig metod som troligen bidrar till ett ännu högre tempo för Vittsjö-laget. Grabbarna var efter träningen mycket imponerade inte minst över lagets bollskicklighet och mycket höga speltempo.

Spelare (P16-19) från Osby och Markaryd.

Karl-Erik Kristensson, en av initiativtagarna till bildandet av 300-klubben menade att det nu vid de två sista hemmamatcherna var mycket viktigt att publiken verkligen gör sig hörd.

Karl-Erik Kristensson informerar

Vi måste med våra röster och applåder lyfta fram spelarna. Är vi med o hjälper laget till seger på lördag är det ganska säkert att vi får fortsätta se damallsvenska fotboll på Vittsjö Idrottspark även nästa år, avslutade Karl-Erik.

Det bjöds på både fika och korv

Thomas Mårtensson, tränare för laget berättade att skadeläget i laget inte på något sätt kommer att bli gränssättande.

Han berättade bland annat att ”Ossi” (Osinachi Ohale) som skadade sig vid förra hemmamatchen, kanske kan vara spelbar i matchen mot Örebro. Alexandra Benediktsson råkade ut för en hjärnskakning och det är lite osäkert när hon åter är spelbar.

På lördag klockan 14 startar matchen mot Hammarby!

Med tanke på att väderprognosen för lördagen just nu verkar osäker är det extra viktigt att vi påverkar så många som möjligt att ta sig till Vittsjö Idrottspark för att med röst och applåder hjälpa hemmalaget till en seger.

Top