Första spelarna att förlänga!

 

Pressmeddelande från Vittsjö GIK Hässleholm

Clara Markstedt och Amanda Persson är först ut med att förlänga!

Clara Markstedt förlänger med Vittsjö GIK Hässleholm.
Clara Markstedt har valt att förlänga med Vittsjö GIK Hässleholm inför säsongen 2018 och är därmed klar för sin tredje säsong i vår klubb. Gotländska Clara som spelat för klubbar som Piteå, AIK och Hammarby är en spelare som har en enorm arbetskapacitet och ger alltid 110% både på match och på träning. Clara kan som bekant spela både som mittfältare och forward.

Clara själv säger att hon är glad över att ha förlängt sitt kontrakt. ”Det finns möjligheter för mig att utvecklas här och jag trivs oerhört bra. Det var tyvärr en skadedrabbad säsong för mig i år men det känns skönt att jag kom tillbaka till de sista matcherna och jag är extra motiverad inför nästa säsong.”

Klubbledningen med ordförande Erika Nilsson i spetsen menar att Clara, trots att hon har varit skadad under stor del av året, visat vilken stark och orädd forward hon är. Hon har med sin starka vilja tagit sig tillbaka och blir en viktig del i lagbygget.

Talangfulla Amanda Persson fortsätter i Vittsjö GIK Hässleholm. Backen Amanda Persson som kom till Vittsjö GIK Hässleholm från Växjö DFF i fjol kommer att kriga vidare i den röda Vittsjötröjan även under nästa säsong. 19-åriga Amanda tog stora kliv framåt under sin första säsong hos oss och hon har under året även gjort flera landslagsuppdrag för F19 och nu i höst även blivit uttagen och spelat för U23-landslaget.

Enligt Erika Nilsson har Amanda gjort mycket bra ifrån sig under sitt första år i Damallsvenskan. Hon har gjort många matcher från start och bidragit till en stark defensiv. Amanda Persson säger att hon tycker att det är jättekul att vara kvar i Vittsjö. Hon har trivts bra i klubben och är sugen på att utvecklas ännu mer under nästa år.

För frågor kontakta: Erika Nilsson, Sportchef 070-7524514 Clara Markstedt, 073-755 28 01 Amanda Persson, 076-555 53 68

Top