Sandra och Shannon klara

Pressmeddelande från Vittsjö GIK Hässleholm

Shannon Lynn vaktar Vittsjömålet nästa säsong.
Skotska landslagsmålvakten Shannon Lynn har under sina år växt fram som en omtyckt profil i Vittsjö GIK Hässleholm. Hon är med sin fantastiska personlighet en oerhörd inspiration och förebild för många både på och utanför planen. En spelare som tar sig tid för supportrar och unga spelare.

Shannon väljer nu att fortsätta sin målvaktskarriär hos oss i Vittsjö och det är vi givetvis väldigt glada och nöjda med säger Erika Nilsson. En målvakt som under föregående säsong låg i toppen av målvaktsligan och slutade som nummer 2 säger det mesta om lyckan vi känner över att hon valt att stanna kvar och utvecklas hos oss.

Shannon Lynn är glad över att ha förlängt sitt kontrakt. Hon vill tacka klubben för att de tror på henne och för det fortsatta stödet och är angelägen om att köra igång igen i januari.

Mittbacken Sandra Adolfsson är klar för en ny säsong.
Omskolad på riktigt inför säsongen 2017 till mittback och vilken succé det blev. Vi är glada att tillkännage att en av Sveriges bästa mittbackar har valt att göra sin nionde säsong i Vittsjö GIK Hässleholm.

Sandra är en stabil, bollvinnande back som med ett mycket säkert passningsspel var en stor del i att Vittsjö GIK Hässleholm bara släppte in 30 mål under gångna säsongen. Minst antal under de år vi varit i Damallsvenskan.

Sandras egen kommentar om att fortsätta ett år till i Vittsjö. ”Att få representera klubben för nionde säsongen i rad gör mig stolt. Jag ser verkligen fram emot säsongen 2018. Laget har så mycket potential och med den nya tränarduon hoppas jag att vi ska få blomma ut ordentligt. Vi ses i januari!”

För frågor kontakta: Erika Nilsson, Sportchef 070-7524514

Top