Ulf Jacobsson fortsätter som målvaktstränare

VITTSJÖ. Uppskattad målvaktstränare förlänger med Vittsjö GIK Hässleholm. 

Vi är mycket glada att berätta att vår uppskattade målvaktstränare Ulf ”Uffe” Jacobsson fortsätter som målvaktstränare i föreningen, skriver Erika Nilsson i pressmeddelande.
Ulf fyller 50 år idag så redaktionen på vittsjobjarnum.nu passar på att framföra ett stort Grattis på högtidsdagen Ulf!

Uffe har en gedigen karriär bakom sig både som spelare och som tränare. Genom sitt pedagogiska förhållningssätt, inspirerar och utvecklar han våra målvakter till att bli sitt allra bästa. Han har varit föreningen trogen under många år och är högt skattad både inom föreningen och av supportrar. Uffe var under sin fotbollskarriär en mycket bra målvakt och han har bland annat vaktat målet i IFK Osby (motsvarande dagens div 1) och IFK Hässleholm när de spelade i näst högsta serien. Han har själv haft förmånen att träna för en av Sveriges bästa målvaktstränare, Mats Svensson, landslagstränare för U 21 och ansvarig för förbundets målvaktsutbildningar.

Sportchef Erika Nilsson säger: Uffe är väldigt bra på att se människan bakom målvaktstiteln och är bra på att motivera och sporra våra målvakter att jobba hårt. Han är innovative och är intresserad av att hitta nya vägar som får våra målvakter att utvecklas ytterligare till det bättre.

Top