Pressmeddelanden från Vittsjö GIK Hässleholm 2017-12-19

Vittsjö. Genessee Daughetee är klar för nästa säsong. Hon kom till Vittsjö GIK Hässleholm i somras från storklubben Montpellier. Nu är hon klar för nästa säsong i klubben!

25-åriga Genessee Daughetee från Kalifornien har alltså skrivit kontrakt med Vittsjö GIK Hässleholm säsongen 2018. Gen är nästa viktiga kugge i vårt lagbygge inför 2018. Hon har utvecklats mycket under den korta tiden hon har varit en del av laget och vi ser fram emot hennes fortsatta utveckling hos oss, säger Erika Nilsson. Genessee är en snabb spelare som har en bra förmåga att förstöra och bryta motståndarnas uppspel samt följer hon gärna med upp i anfallen för att servera inlägg till anfallarna och därigenom målchanser.

Genessee Daughetee 

Sista pusselbitarna på plats i vårt medicinska team.
Idrottsterapeuten och fystränaren Nicklas Blomqvist från Osby kommer att fortsätta att arbeta i klubben även nästa år. Niclas kom till klubben 2015 och har under de två åren han arbetat hos oss kommit att bli en mycket uppskattad person både av spelare och ledare framförallt för sitt engagemang i spelarna och för sin stora kunskap om hur spelarna ska träna för att få ut maximala kapaciteten av sin förmåga.

Nicklas Blomqvist

Även Magnus Brandt, vår lagläkare, väljer att förlänga sitt samarbete med Vittsjö GIK Hässleholm. Magnus ställer alltid upp och har ett engagemang i våra spelare som vi uppskattar enormt mycket.

Magnus Brandt

Styrelsen i Vittsjö GIK Hässleholm är mycket glada att vi kan fortsätta arbeta med både Niclas och Magnus då detta ger en kontinuitet i arbetet med spelarna och deras fysiska förutsättningar för att spela på högsta nivå.

 

Top