Clara, Sandra och Michelle förlänger med Vittsjö GIK. Emmi Alanen lämnar klubben

VITTSJÖ. Klubben fortsätter att fylla på i leden och nu står det klart att Clara Markstedt, Sandra Adolfsson och Michelle de Jong förlänger sina kontrakt. Samtidigt har Emmi Alanen valt att lämna truppen.

Clara Markstedt förlänger sitt kontrakt och gör därmed sin tredje säsong i Vittsjö. Clara kom till klubben från stockholmslaget Hammarby inför säsongen 2017 och har genom sin tuffa och offensiva spelstil varit en värdefull tillgång för laget. Det är inte ofta man ser en spelare med en större arbetskapacitet än hos Clara Markstedt.

Även Sandra Adolfsson kommer att spela i Vittsjö GIK Hässleholm under säsongen 2019. Sandra, tog ett stort kliv i sin fotbollskarriär när hon i februari blev uttagen till Peter Gerhardssons svenska damlandslag. Sandra är en komplett spelare och en otroligt stabil mittback och är en av damallsvenskan bästa på sin position.

Fjolårets nyförvärv Michelle de Jongh är även hon klar för ännu en säsong i Vittsjö GIK. Michelle de Jongh är en talangfull mittfältare med stor spelförståelse som har gjort en mycket bra säsong i laget. Michelle är en spelare som arbetar hårt både offensivt och defensivt. Hon är stark, har ett mycket bra skott och kommer ofta in i boxen. Detta resulterade i att hon 2018 startade samtliga matcher och stod för hela 8 mål och delade den interna skytteligan med Clara Markstedt.

Finska landslagsspelaren Emmi Alanen har valt att lämna truppen. Emmi har spelat i Vittsjö under 3 säsonger och gjort det med bravur. Emmi har nu valt att söka nya vägar både privat och i sin fortsatta fotbollskarriär. Det är bara att tacka Emmi för tre fantastiska säsonger och önska henne lycka till i sitt fortsatta satsande.

 

Top