Pressmeddelande från Vittsjö GIK Hässleholm

Fler spelare förlänger sina kontrakt.

Lagkapten Johanna Andersson är nästa spelare att förlänga sitt kontrakt med klubben. Kapten Andy har skrivit på för sin 10:e säsong i Vittsjötröjan. Hon fyller 30 år nästa säsong och har under sina år i föreningen vuxit till att bli en lokal ambassadör för laget och klubben. Hon är den spelare, tillsammans med Sandra Adolfsson, som varit med på hela vår magiska resa i Damallsvenskan.


Johanna Andersson

Hon är en otroligt viktig kugge i maskineriet både på och utanför planen då hon med sin personlighet och sin positiva energi sprider glädje och trygghet. Andy är en mångsidig spelare som kan användas på flera positioner. Hon är en arbetsmyra utan dess like både på träningar och matcher och viker sällan ner sig. Hon är en tuff spelare med stora defensiva kvalitéter men framförallt är hon motorn i Vittsjö GIK Hässleholmskollektivet, säger Erika Nilsson.

Stockholmsbördiga Emma Lundh väljer, även hon, att fortsätta i rött och blått över säsongen 2019. Emma Lundh gör med det sin tredje säsong i laget och har sedan hon kom till Vittsjö från Liverpool 2016 haft en utvecklingskurva som pekat uppåt.


Emma Lundh

I februari i fjol fick hon diagnosen MS och med den svar på många frågor som snurrat i hennes huvud under tid. Sedan dess har hon hittat verktygen som fungerar för henne och hon känner att hon är på rätt väg även fotbollsmässigt.

Emma är en av lagets absolut bästa tekniker. Hon har en bländande teknik och fin speluppfattning. Hon gjorde sin bästa säsong i Vittsjötröjan den gångna säsongen. Emma trivs bäst i en forwardsposition men är, med sin förmåga att hålla i bollen och passningskompetens en viktig spelare för den offensiva kreativiteten, säger Erika Nilsson.

Lundh själv säger: ”Glad och stolt över att representera Vittsjö även 2019 som blir mitt tredje år i klubben. Efter ett tufft första år började kroppen förra året fungera bättre och bättre och jag kunde under hösten 2018 äntligen vara med och bidra på planen. Hoppas på att ta ytterligare steg framåt under 2019 och med profiler som Mårtensson, Mulle och Uffe runt laget varje träning vet jag att vi får en proffsig, underhållande och givande miljö att fortsätta utvecklas i.

Vi avslutade förra säsongen på ett väldigt fint sätt och vi ska fortsätta leverera samma fotboll och inställning för våra supportrar redan från start 2019!”

Top