Skytteaktiviteter

Schema för dessa kan ni se på http://www.vskf.snipers.se/rifle.html

På Onsdag kl 17.00 den 22 April börjar Pistolskyttarna sin uteverksamhet på vår skjutbanan där de håller på till kl 20.

Luftgevärs och luftpistolsverksamheten fortgår i vår skyttegård fram till skolavslutningarna med skytte varje måndags och onsdagskvällar mellan 17-19.30.

Nytt nu är att äntligen har vi fåt ordning på allt för att starta vårt luftgevärsskytte för synskadade, ja, ni läste rätt, med specialsikte kan även helt blinda syssla med vår eminenta sport, detta är ett ombyggt kikarsikte som omvandlar ljus och mörker tll ljud, så när de siktar hörs en ton som ökar i frekvens ju mer rätt de ligger, så med denna "ser" de när de ligger rätt och kan avlossa skottet.

Officiell start för detta skytte blir inom väldigt snar framtid och kommer utövas minst en kväll per månad, och om intresset blir stort kan det bli fråga om en kväll per vecka under förutsättning att det blir någon mer än vi vanliga ledare som alltid annars är där vill hjälpa till, ledarbrist är ju något som finns i alla föreningar, men detta kommer med all säkerhet att lösa sig till det bästa.

Nu stundar arbete på Skyttegården, en fin skylt är beställd för att monteras på skyttegårdens långsida med texten "Vittsjö Skyttegård" mot vägen.

Grönområdet osv ska snyggas till, trädhuset kommer rivas pga att den är för inbjudande för byns yngre förmågor att leka i, detta är tyvärr en fara för dem, dels då det finns fallrisk, dels att den inte är i alltför bra skick.

Reklamtornet snyggas till och förbereds för nya annonsörer istället för de som försvunnit, har du, eller vet du någon som kunde vara intresserad så hör av er till oss, det är billig reklam som syns varje dag hela året och inte som i tidningen bara en dag .

Undrar ni något går det bra at ringa ordföranden Anders Larsson på 0451 22368 eller 0709 223688
dsc00120.jpg

dsc00119.jpg
Top