Vittsjö friidrott får träna med världsstjärna

Sammanlagt fem auktioner kommer att genomföras i ett samarbete mellan DN, Fortum och Tradera fram till slutet på juli när DN Galan går av stapeln. Först ut var löparstjärnan Mustafa "Musse" Mohamed och auktionen vanns av en annan friidrottsförening. Vittsjö Friidrott tog chansen och får nu använda Musse som gästtränare en hel dag. Exakt vad som kommer att hända under dagen är nu upp till Vittsjö GIK Friidrottssektion att helt och hållet själva bestämma.

- Det känns superroligt att få ge våra ungdomar chansen att få träna med en sån världsstjärna som Musse, och samtidigt kunna ge bidrag till ungdomsverksamheten i Sverige, säger Jörgen Thelandersson, ordförande för Vittsjö GIK Friidrottssektion.

Intäkterna från samtliga auktioner i kampanjen "En världsstjärna kan bli din" går direkt till Stadionklubbarnas ungdomsverksamhet. Stadionklubbarna är en sammanslutning av 12 friidrottsklubbar från Stockholmsområdet, och är den förening som står som arrangör för den årligt återkommande DN Galan.

Musse och de andra friidrottsstjärnorna ingår i Team Fortum som är en del i Fortums friidrottssatsning. Projektet innebär att Fortum stöder dessa personer i utbyte mot att de blir företagets klimatambassadörer. Alla deltagare i Team Fortum är därför utbildade att vara företrädare i olika miljöprojektet. Syftet är att sprida kunskap om energieffektivisering och hur man på ett enkelt sätt kan minska en negativ miljöpåverkan.

Nästa stjärna som det nu går att buda på är Yannick Tregaro som är tränare till flera framgångsrika svenska friidrottare, däribland Christian Olsson och Emma Green.

Länk till auktionerna:
http://kampanj.tradera.com/promo/superstar/

För ytterligare information kontakta:
Anna Chrona, PR & Brand Manager, Tradera
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
08-505 10 552
0735-088803
http://www.tradera.com/

Top