VITTSJÖ. Lördagen den 16 juni mellan klockan 10.00 och 17.00 så öppnar vi upp gatorna för en mångårig tradition med nya inslag. Gamla och nya knallar kommer vara på plats för er att strosa runt hos - och mellan varven så är dagen full av underhållning.

Foto Claes Brauer (arkiv)

Hassans tivoli är som vanligt på plats, förskolebarn åker gratis på fredagen och under lördagen så är det öppet för alla. För barn och familj så kommer det även finnas tillfälle att testa pilbåge, se spexare och underhållas av karateklubbens uppvisning. Vi har även fiskekajak och flotten UBBE tillgänglig nere vid Sjöstugan, där Vittsjö turistförening bjuder på korv.

För den mer vuxna publiken så kommer det erbjudas underhållning i form av sång och komik då både vissångerskan Marlene Langborg och standupkomikern Daiman Alin deltar i år på Stickspåret.

Foto Claes Brauer (arkiv)

Vittsjö-pågen Gustaf Fridolin kommer hålla sitt årliga sommartal och dela ut stipendier och krogvändan tar vid när marknaden slutar. Följ gärna vår sida "Vittsjödagarna" för mer information. Vi ses!