Sport

Fler spelare förlänger sina kontrakt.

Lagkapten Johanna Andersson är nästa spelare att förlänga sitt kontrakt med klubben. Kapten Andy har skrivit på för sin 10:e säsong i Vittsjötröjan. Hon fyller 30 år nästa säsong och har under sina år i föreningen vuxit till att bli en lokal ambassadör för laget och klubben. Hon är den spelare, tillsammans med Sandra Adolfsson, som varit med på hela vår magiska resa i Damallsvenskan.


Johanna Andersson

Hon är en otroligt viktig kugge i maskineriet både på och utanför planen då hon med sin personlighet och sin positiva energi sprider glädje och trygghet. Andy är en mångsidig spelare som kan användas på flera positioner. Hon är en arbetsmyra utan dess like både på träningar och matcher och viker sällan ner sig. Hon är en tuff spelare med stora defensiva kvalitéter men framförallt är hon motorn i Vittsjö GIK Hässleholmskollektivet, säger Erika Nilsson.

VITTSJÖ. Klubben fortsätter att fylla på i leden och nu står det klart att Clara Markstedt, Sandra Adolfsson och Michelle de Jong förlänger sina kontrakt. Samtidigt har Emmi Alanen valt att lämna truppen.

Clara Markstedt förlänger sitt kontrakt och gör därmed sin tredje säsong i Vittsjö. Clara kom till klubben från stockholmslaget Hammarby inför säsongen 2017 och har genom sin tuffa och offensiva spelstil varit en värdefull tillgång för laget.

Även Sandra Adolfsson kommer att spela i Vittsjö GIK Hässleholm under säsongen 2019. Sandra, tog ett stort kliv i sin fotbollskarriär när hon i februari blev uttagen till Peter Gerhardssons svenska damlandslag. 

Fjolårets nyförvärv Michelle de Jongh är även hon klar för ännu en säsong i Vittsjö GIK.

Pressmeddelande från Vittsjö GIK Hässleholm

Vittsjö GIK Hässleholm med sportchef Erika Nilsson i spetsen har startat sitt lagbygge inför nästa säsong i Damallsvenskan.

Först ut att förlänga sitt kontrakt är vår offensiva högerback Lisa Klinga som i dagarna kritat på ett tvåårskontrakt. Lisa är en oerhört viktig spelare som vi med glädje ser fortsätta i laget. Hon har under säsongen 2018 utvecklats till ett farligt vapen på Vittsjös högersida med sina offensiva löpningar och giftiga inlägg som inte sällan slutar med en målchans. Lisa är en meriterad fotbollsspelare, som bl a spelat Champions Leaguefinal och i ungdomslandslagen, ger stabilitet åt laget både på och utanför planen. Lisa gör därmed sin fjärde säsong i Vittsjö GIK Hässleholm.

STOCKHOLM. En avgörande och tät fotbollsmatch mellan Hammarby och Vittsjö där gästande Vittsjö vann med 3-0 och därmed säkrade kontrakt för 2019.

Clara och Michelle var avgörande i matchen.

Under första halvlek var det Vittsjö som helt klart förde matchen. I den fjärde minuten blev Clara Markstedt nergjord med straff som följd. Denna förvaltade Michelle De Joungh väl med följd att Vittsjö tog ledning med 1-0. Detta var resultatet då lagen gick till pausvila. Glädjande hördes tydligt Vittsjö supporterskara över Hammarby klack. Så skall det vara även på hemmaplan!

VITTSJÖ. Vittsjö vann över Eskilstuna med 4-0. Laget visade upp stor vilja och beslutsamhet genom hela matchen.

Redan från start märktes att Vittsjölaget var inställda på att ta tre poäng. Samtliga spelare visade både kraft och beslutsamhet. Laget spelade med en större bredd och variation än vi sett i flera tidigare matcher.

Clara Markstedt gör 1-0

Inte oväntat kom redan i den 5:e minuten genom Clara Markstedt ledningsmålet. Vittsjö fortsatte att äga spelet och gav inte Eskilstuna mycket utrymme till anfallsspel. Efter dryga halvtimmen spelad kom även 2-0 målet. Efter passning från Clara var det Ebba Hed som utökade ledningen för hemmalaget. Två minuter innan domare Niklas Andersson blåste för halvtidsvila punkterade Clara Markstedt matchen genom att göra 3-0.

Andra halvlek blev en fortsättning på den första. Vittsjö dominerade och gav inte Eskilstuna någon chans. Såväl Emma Lund som återigen farliga Clara Markstedt var flera gånger mycket nära att utöka Vittsjös ledning än mer. Logiskt kom även 4-0 målet i den 88 minuten. På passning av Sofie Junge Pedersen fastställde Clara Markstedt Vittsjölagets seger till 4-0.

VITTSJÖ. Årets sista 300- träff genomfördes vid hemmalagets träning inför den viktiga matchen mot Eskilstuna på söndag.

Med tanke på lagets placering just vid ”nerflyttnings-strecket” var naturligtvis diskussionerna och spekulationerna många. Alla var överens om att den kommande matchen mot Eskilstuna är avgörande för lagets framtid i damallsvenskan. 

Flera menade att laget har en förmåga att ”skaka fram” extra krafter och få igång fint spel just i de svåra matcherna. Jörgen Larsson, en av drivkrafterna i 300-klubben var helt övertygad, Vittsjö vinner på söndag, -jag är säker, sa Jörgen.
Av någon anledning har laget visat förmåga att spela som bäst mot just de svåra motståndarna. Flera exempel finns. Serieledande Piteå fick ”stryk” av Vittsjö både på egen hemmaplan med 4-1 och på Vittsjö Idrottspark med 2-1 inför en stor publik! Vittsjö slog Linköping med 3-2 på hemmaplan den 22 april, även detta inför en stor publik!

VITTSJÖ. Sverige förlorade fotbollsmatchen mot Slovenien med 1-0 på Vittsjö Idrottspark under tisdagskvällen.


 Invigningsceremoni med nationalsånger

De 867 i publiken bjöds på en fotbollsmatch mellan två starka, tekniskt spelskickliga lag. Under den första halvleken var det Sverige som stod för de farliga målchanserna. Sloveniens målvakt räddade flera gånger sitt lag. Sverige hade dessutom flera skott som strök strax utanför Sloveniens mål. Under halvleken uppstod två situationer som kanske skulle inneburit straffar för Sverige, men domaren friade båda situationerna.

VITTSJÖ. Rosengård vann derbyt mot Vittsjö med 2-1. Hemmalaget visade dock fint försvarsspel, stor vilja och ett bredare spel än vid tidigare matcher. Ser lovande ut inför årets avslutande tre matcher.

Vittsjö kvitterar till 1-1

De 602 åskådarna på Vittsjö Idrottspark fick under söndags-eftermiddagen se ett hemmalag spela fotboll på den nivå vi saknat i några tidigare matcher.
I matchens 12 minut hade Michelle De Jongh ett farligt skott mot Rosengårdsmålet. Fem minuter senare gjorde Vittsjö sitt första byte, ut gick Clara Markstedt och in kom Ebba Hed. Från cirka 20 minuter in i matchen blev Rosengård det spelförande laget. Gästerna radade upp fyra hörnor men hemmalagets försvar spelade bländande försvarsspel. I första halvlekens förlängningsminut gav Anja Mittag efter passning från Caroline Seger gästerna ledningen med 1-0.

VITTSJÖ. Under söndagen gästade Limhamn- Bunkeflo Vittsjö Idrottspark. En match som hemmalaget förlorade med 0-1.

Regnskurarna kom och gick under de 90 minuterna och vädret bidrog till en hal, tung och på flera platser mycket blöt gräsyta. Säkert bidrog vädret även till att det endast fanns 365 åskådare på läktarna denna söndag.

 

Blött!

Redan från start märktes två jämnstarka lag som insåg matchens betydelse så här i slutskedet av seriespelet. Publiken bjöds därför på en tät, ganska tråkig match, där båda lagen spelade utan att skapa värst mycket.

Vittsjö inledde matchen med ett litet övertag men saknade precisionen i sina avslut. Halvleken slutade 0-0.

VITTSJÖ. Skånederbyt mellan Vittsjö GIK och Kristianstads DFF lockade 753 åskådare till Vittsjö IP. De fick se ett hemmalag som hade svårt att få igång något organiserat spel i första halvlek. Den halvleken dominerade Kristianstad fullständigt. Bortalaget Kristianstad fick en riktig smakstart på matchen efter en straff i den 10:e matchminuten då Ogonna Chukwudi blev nerdragen. Therese Ivarsson tog hand om den efterföljande straffen och satte den säkert i mål bakom Shannon Lynn. Vittsjös enda målchans i första halvlek kom efter tjugoåtta minuters spel genom Clara Markstedt som fick på ett bra skott. I matchens 37:e minut hade Mia Carlsson ett bra avslut och Ogonna Chukwudi hade ett i den 39:e minuten. I 41:a minuten fick Ogonna Chukwudi på ett bra skott mot mål som Rita Chikwelu nickade i mål till 0-2 för Kristianstad.

VITTSJÖ. På torsdagskvällen fanns en ganska stor skara fotbollsfans på Vittsjö Idrottspark för att följa damlagets träning och få information.

För andra gången under säsongen hade initiativtagarna för 300- klubben kallat till informationskväll. Det var ”droppin” från klockan 17 då träningen startade. Medlemmarna fick från åskådarplats se lagets olika träningsformer. Flera av åskådarna är mycket inbitna fans och har koll på allt som rör laget, skadeläge, formläge med mera. Naturligtvis ventilerades en hel del frågor om varför man inte gör så eller så vid laguttagningarna.
-En kom och sa att nu har jag anmält mig för att åka med till Växjö på söndag. Skall du med får du skynda dig för det finns bara tre platser kvar i bussen.. Samtidigt som man följde träningen bjöd 300-klubben på fika och varm korv för de som så önskade.

Då träningen var slut kom lagets båda tränare Thomas Mårtensson och Matt (Matthew Ross) tillsammans med lagets nyförvärv Sofie Junge Pedersen till den samlade åskådargruppen för att ge information.

VITTSJÖ. De 566 åskådarna fick uppleva en spännande fotbollsmatch då hemmalaget besegrade serieledande Piteå med 2-1. Vittsjö var matchen igenom det bättre laget och kunde mycket väl med lite tur vunnit med fler mål.

Det var Vittsjö som redan från start hade initiativet i matchen. Laget hade redan under den första kvarten skapat två hörnor.

Emma Lund gör 1-0 till Vittsjö

Efter halvtimmen spelad var det därför inte oväntat att Emma Lund efter passning från Sofie Junge Pedersen kunde ge Vittsjö ledningen med 1-0. Vittsjö fortsatte att föra spelet och både Lisa Klinga och Emma Lund var nära att ytterligare utöka ledningen för Vittsjö. Lagen gick till pausvila med 1-0 på resultattavlan.

KALMAR. Under lördagen mötte Vittsjölaget Kalmar på bortaplan. Det var aldrig något snack om saken, Vittsjö var det bättre laget och vann med 3-0.

Inom loppet av knappt halvtimmen hade Vittsjölaget lyckats skapa fem hörnor och göra två mål. Första målet kom i den 24 minuten genom Klara Markstedt.

Klara Markstedt gjorde 1-0

 

 

Michelle De Jongh utökade till 2-0

Fyra minuter senare var det Michelle De Jongh som utökade Vittsjöledningen till 2-0. Vittsjö fortsatte under halvleken att rada upp farligheter. Bland annat hade Sofie Junge Pedersen ett skott mot mål som sånär kunde blivit mål.

Vittsjö GIK kontrakterar Tiffany Cameron. Vittsjö GIK Hässleholm har valt att skriva kontrakt med den kanadensiska 26-åringen Tiffany Cameron som har provspelat för laget under en tid. Tiffany som ursprungligen kommer från Toronto har en framgångsrik ungdomskarriär bakom sig. Hon slog flera poäng och målrekord under sin tid som universitetsspelare på Ohio State. Vidare har hon även spelat för Seattle Reign, Kansas City och Hoffenheim.

Efter en bra säsong i tyska ligan gick hon vidare till Apollon Limassol, Cypern där hon spelade tre Champions League-matcher och gjorde tre mål. Därefter spelade Cameron i ett israeliskt lag, FC Ramat HaSharon där hon under säsongen 2015/2016 vann skytteligan med 38 mål på 24 matcher.

2016 gick hon tillbaka till Bundesliga och då till Borussia Mönchengladbach och senare FF USV Jena där hon spelade förra säsongen. Hon har även gjort ett antal flick- och seniorlandskamper för Kanada.

Tiffany är en snabb och stark, målfarlig forward som vi ser fram emot att se hota motståndarlagens backlinjer. Kontraktet sträcker sig fram till säsongens slut med chans på fortsättning, säger sportchef Erika Nilsson.

Två nyförvärv klara för höstsäsongen.
Vittsjö GIK Hässleholm har under juli månad letat ersättare för Gennessee Daughetee och Lorina White som båda har lämnat truppen av personliga skäl.

Nu har vi skrivit kontrakt med två spännande spelare. Första spelare in är Catherine CJ Bott, en nyazeeländska som kommer från spel med FF USV Jena i tyska Bundesliga. CJ är, enligt Matt Ross, en tuff och aggressiv defensiv spelare som även representerat nyazeeländska landslaget såväl på junior som på seniorsidan. Hon balanserar sin aggressiva spelstil med intelligens och vilja att bidra i anfallet. CJ är en stark huvudspelare som kommer att vara farlig vid fasta situationer.
Catherine CJ Bott i vitt.

VITTSJÖ. Matchen mellan Vittsjö och Djurgården slutade 2-2. Vittsjö startade offensivt och gav förtroende, tappade kraft men kom tillbaka, lite för sent.

Vittsjö startade matchen starkt och ägde även matchen under de första 20 minuterna.

Duktiga Gudbjörg Gunnarsdottir i Djurgårdenmålet räddade laget från flera mål.

Vittsjölaget skapade fyra hörnor samt fyra avslut mot mål under den första halvleken. Det stod 0-0 på matchtavlan då spelarna fick välbehövlig vila i värmen. På min fråga till en av liljemännen om varför de inte lagt in vätskepaus i halvleken, svarad hon att det måste vara över 30 grader varmt för att detta skall ske?? Nu var det bara 27 och dessutom lite vind!

Drygt tio minuter in i andra halvlek tog Djurgården genom Evelina Finndell ledningen. Fyra minuter senare utökades denna ledning till 2-0 genom Tilde Lindwall. Först i detta läget genomförde Vittsjö spelarbyte! In kom Hannah Wilkingsson, Clara Markstedt och Amanda Persson.

PITEÅ. Matchen på LF Arena inför 1023 åskådare inleddes med en dominans för hemmalaget. Resultatet blev även 1-0 för Piteå efter 24 minuter spelade. Men tjejerna från Vittsjö ville annat skulle det visa sig!

En summering av matchen är att Piteå inledde starkt vilket även resulterade i ledning. Efter halvtimmen spelad tog Vittsjö tag i matchen och vände på allt. Nu var det Vittsjö som ägde det mesta och gjorde så resten av matchen. Kvitteringen kom i den 34 minuten genom Lorina White. Vittsjö fortsatte på inslagen bana. På passning av Michelle De Jongh satte Sandra Adolfsson ledningsmålet för Vittsjö. Lagen gick till pausvila med ställningen 2-1 för Vittsjö på matchtavlan.

VITTSJÖ. Hemmalaget förlorade matchen mot Hammarby med 0-1. Domare Håkan Söderman missade tyvärr två mycket tydliga straffsituationer för Vittsjö. Riktigt illa på denna elitnivå!

Vittsjö startade matchen med två hörnor inom fyra minuter. Såväl Sandra Adolfsson som Lisa Klinga hade tidigt skott mot Hammarby-målet under den första halvleken. Oväntat tog gästerna ledningen redan i matchens 6:e minut genom Madelene Tegström. Målet gav Hammarby energi vilket gjorde att laget skapade sig ett visst övertag vad gäller bollinnehav. Efter cirka halvtimmen spelad kom Linda Sällström fri, men blev tydligt fasthållen av en Hammarbyspelare. Både domare Söderström och hans linjeman var placerade så att de borde sett att detta var en mycket tydlig straff för Vittsjö, men domaren lät situationen passera. Mycket märkligt och naturligtvis tråkigt! Första halvlek slutade med en ledning för gästerna med 1-0. Till och med Hammarbys tränare uttryckte efteråt att han ”inte skulle blivit förvånad om Vittsjö fick en straff” för fasthållningen.

VITTSJÖ. Vittsjö bröt den senaste tidens förluster genom att hemmabesegra Växjö med 3-0.

Hemmalagets måltorka var över då Linda Sällström i den 7:e minuten nickade in 1-0 för Vittsjö på en frispark från Alexandra Benediktsson.

Linda Sällströms nick på väg in i mål

Vittsjö startade matchen starkt och satte hög press på Växjö. Men gästerna jobbade sig in i matchen och tog över mer och mer under den första halvleken. De hade också tre träffar i målställningen under halvleken.

Pressmeddelande från Vittsjö GIK Hässleholm

EM-kval för F19 på Vittsjö Idrottspark!

Vårt nuvarande F18/00-landslag kommer att spela EM-kval 1 till U19-EM 2019 i Skottland på hemmaplan i Sverige. Det stod klart efter lottningen i Schweiz i november 2017. Sverige kommer att möta Slovenien, Israel och Kazakstan.

Vittsjö GIK Hässleholm har glädjen att meddela att två av höstens EM-kvalmatcher för F18 kommer att spelas på Vittsjö Idrottspark!

Otroligt spännande och roligt, säger sportchef Erika Nilsson. Vi försökte få EM-kval till Vittsjö för några år sedan men då slog det på några minuter för att få hit spelarna inom den timme som är kravet. Vi ser dessutom mycket framemot att se förbundskapten Anders Johansson på Vittsjö IP igen!

incest porn, real incest, incest videos, incest sex porn,porn movies,free porn,free porn movies,sex,porno,free sex,tube porn,tube,videos,full porn,xxx,pussy
Free Porn, hd sex

Porn Watch, Hd Porn,Free Porn,Free Sex Videos

Free Porn

hd sex

watch the best quality sex site.