Jag tänker istället lägga fokus på min återkomst till Vittsjö. De som läst mina tidigare krönikor här på Portalen vet hur jag fasat över att lämna stadslivet. Ni som inte gjort det, backa några snäpp.

Jag har varit Vittsjöbo i en vecka nu. Min skräck för det lilla lantliga livet har lagt sig igen. Jag har kommit in i mina gamla rutiner. Det känns inte så hemskt längre. Faktiskt väldigt bra.
Första dagen i byn var riktigt gemytlig. Jag fick en överdådig middag när jag kom hem. Dansk fläskstek med sås och potatis. Himmelskt gott.

Jag tog en fika med min kära vän Jonas Brauer. Vi pratade lite om framtiden, om min växande medverkan här på Portalen. Jag kommer, förutom min lilla spalt här, skriva lite mer nyhetsinriktade artiklar med fokus på Vittsjö/Bjärnum området. För det behövs. Som alla vet så är inte Norra Skåne de bästa på att hålla koll på händelser i glesbygden.

Jag ser framemot att få jobba mer med Portalen och utveckla idén till det bättre. Inte för att sidan idag är dålig, konceptet är stabilt och lysande. Vad jag menar är att jag vill kunna få in mer nyhetsmaterial på sidan. Uppmärksamma våra lokala företag, skriva om lite lokala spektakel.

Vittsjö är nämligen en fantastisk by. Det går inte att lägga något veto mot det. Och det känns lite trist när vi inte får den uppmärksamheten i lokal media som vi faktiskt förtjänar. De från Norra Skåne och alla andra lokaltidningar i Göingeområdet som läser detta kan känna sig träffade.

Och för att få en liten komisk snurr på denna krönika tänker jag dra en klassisk fräckis. Känsliga läsare varnas:

En Kvinna kommer in på Apoteket och sneglar på hyllorna. Efter en stund går hon fram till disken och frågar apotekaren:
-Ursäkta, säljer ni extra stora kondomer?
 -Ja, det gör vi. Vill du köpa några? Kvinnan ser sig om och säger:
 -Nej, men har du något emot att jag väntar här en stund tills någon gör det?

Andreas Göransson
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
металлические двери
пошук ліків
pro-service.com.ua
лечение алкоголизма у женщин
profshina.kiev.ua/