Årets andra månadsmöte hos SPF Snapphanen lockade många att närvara. Omkring fyrtio av föreningens medlemmar hade hörsammat inbjudan till marsmötet, som vi hade i Blå Salen i Skansenhemmet.

Rubriken var också namnet på det fantastiska framförandet och de fantastiska bilderna om det fantastiska landet Kina. Det var, såsom tidigare annonserats, Hanne och Nils Hansen som delade med sig av sina upplevelser på resa i jättelandet Kina. Resan varade i 28 dagar. Att äta orm och att dricka grogg på sprit och ormens just avtappade blod måste ha varit vad man torde benämna en otroligt annorlunda upplevelse. Hanne och Nils hördes trots detta vara i högönsklig välmåga. Vi framför ett stort tack till det företagsamma paret.
Ordföranden Kerstin Thånell meddelade sin och styrelsens glädje över att så många hade mött upp. Kerstin lovade att på nästa månadsmöte skall man även kunna få en påtår av kaffet eftersom styrelsen då ser till att duka upp för fler än de 35 vi trodde skulle komma.
Att det var programmet som lockade tror vi alla, men det är säkert även den ljusa och rymliga samlingssalen på Skansenhemmet som känns mer inbjudande. Än är det dock långt till att vi fyller upp den. Så - kära SPF:are i Vittsjö - risken för trängsel är avlägsen. Prova att komma än fler och vi har det verkligen mycket trevligt.


 

Derby Kristianstad Finding your local time... 1 Day Klicka