VERUM. Skall det hända något stort skall det ske i Verum. Nära tre fjärdedelar av befolkningens antal i Verum löste ”Känn din bygd” som arrangeras av Fritidsgruppen i Verum. Det var sjätte året som detta arrangemang skedde, i år med 344 lösta trimpaket. Tyvärr var det inte alla lösta trimkort som lämnades in, kanske beroende av olika orsaker. Märkligt är att hälften av deltagarna som lämnade in sina startkort var herrar men under de gångna sex åren är det endast kvinnor som vunnit cykeln som är första pris

.
Från prisutdelningen i Verum efter ”Känn din bygd”: F v Bodil Thulin som drog fram pristagarna, Anita Tropp, Vittsjö samt Ingvar Larsson från Fritidsgruppen. (Foto: Lena Troedsson)

Vid prisutdelningen kom det upp emot 200 personer som alla hade en cykel i blicken men det blev endast en cykel som lottades ut och vinnare av denna blev Anita Tropp från Vittsjö som kunde cykla hem med en treväxlad cykel. Sammanlagt delads det ut 100 priser till de tävlande som lämnat in sitt startkort.
I samband med ”Känn din bygd” ordnades det en bildtävling där det sammansatta ordet blev ”Motorsågsstaty.” Bäst placering hade Stig Hermansson, Staffan Karlsson och Maj-Lis Larsson. Priserna hade sponsrats av en lokal bank i grannskapet.
Vid prisutdelningen var det ordnat en enkel femkamp, där Fritidsgruppen sponsrat prisbordet. Bästa resultat hade Bengt Nilsson och Stig Almkvist. 
I pilkastningstävlingen blev Sven-Inge Karlström bäst medan Tim Dahlberg vann barntävlingen.