BJÄRNUM. På lördagskvällen samlades ett sextiotal ungdomar till disco.

Denna gång hade Lions valt att förlägga dansen till Bjärnums Bygdegård. De inbjudna var elever i årskurserna 1- 4 från både Bjärnum och Vittsjö.
Under de två timmarna arrangerade Per-Ola Thuresson, ansvarig ur Lions, både danstävlingar och Limbo.

 

Det var verkligen full rulle på dansgolvet. Leif Thånell vid godisbordet hade också fullt upp hela kvällen med att sälja godis och läsk.

Det har blivit tradition att Lions ordnar disco. I anslutning till höstlovet brukar det vara på Medborgarhuset i Vittsjö och på sportlovet just i Bygdegården i Bjärnum.
Per-Ola och hans medhjälpare ur Lions hade enbart beröm att uttrycka över de trevliga ungdomarna.  Då dansen var slut uttryckt någon ”det märks ju knappt att här varit en massa ungdomar”, här är ju inte något skräp på golvet. Det jag har fått hjälpa till med är att knyta något skosnöre som gick upp, öppna någon ”besvärlig” chipspåse och någon svåröppnad Coca-burk, säger någon ur Lions.
Summan av kvällen var att alla hade trevligt, ungdomar och Lionsmedlemmar. Det är kul att ordna disco då allt fungerar så här fint. Självklart kommer Lions att återkomma med fler disco.