VITTSJÖ. Vid vårt besök vid Vittsjö Fritidsgård träffar vi Fritidsledarna Helene Persson och Patrik Andersson från Bjärnums Fritidsgård. De är fyllda av entusiasm över det fina samarbete som råder mellan fritidsgårdarna. Helene som är chef i Bjärnum menar att vi kompletterar varandra väldigt bra.

Helene Persson och Patrik Andersson från Bjärnums Fritidsgård med i mitten Jimmy Folkesson från Vittsjö Fritidsgård är glada över fint samarbete

Dessutom är det ju så att de fina bussförbindelserna gör att vi enkelt kan ta med ungdomarna mellan orterna. Många ungdomar känner redan varandra, speciellt de lite äldre, detta genom att de går i skola i Bjärnum. De lite yngre får genom vårt samarbete lära känna varandra under trevliga former.

I dag har vi bjudit in Verum GOIF bordtennissektion berättar Helene. Det är full koncentration vid alla spelborden. Det märks att flera har spelat bordtennis tidigare. Långa slagdueller gör att det är riktigt kul att vara åskådare.

Conny Nilsson från Verum GOIF bordtennissektion berättar att man har ett fint samarbete inom ramen för ”skolsamverkan”, detta med Vittsjö skola.

Det innebär att klubben ställer upp med bordtennistränare i Vittsjö idrottshall varje onsdag mellan klockan 1430 och 16. Conny berättar också att genom ett bra samarbete med gymnastiklärarna finns möjlighet att spela bordtennis under ”elevens val”. Även vid dessa tillfällena är det Verum GOIF bordtennisklubb som ställer upp med tränare.
Conny påpekar, skriv gärna att vi varje måndag mellan klockan 17 och 18.30 har bordtennisträning i vår lokal i Verum.