VITTSJÖ. På ett enkelt sätt kan du vara med och stötta Vittsjö damallsvenska fotbollslag. Detta genom att bli medlem i den så kallade 300- klubben.

Så här skriver man på Vittsjö GIK hemsida ”Vi är några supportrar till bygdens allsvenska fotbollslag Vittsjö GIK som gått samman för att hjälpa vårt favoritlag. Det har varit roligt att arbeta med detta projekt och vi hoppas bli ännu fler 2015. Målet är att vi blir minst 300 st i år så hjälp oss genom att hitta nya medlemmar."

Man skriver vidare att som medlem är man med i en dragning av fina gåvor i halvtid vid varje hemmamatch. -Får du ditt namn på damernas hemsida under fliken 300KLUBBEN. -Kommer ditt namn med på ett insticksblad till matchprogrambladet minst en match under säsongen.

-Dessutom blir du inbjuden till att närvara på två träningar där vi bjuder på korv och fika.

Du får möjlighet att träffa spelare och lyssna på någon av tränarna som informerar om laget och ni kan även ställa frågor. -Vi har även utlottning av presentkort når vi träffas på träningen.

Vi återkommer med information om datumen för "träffarna" på damernas hemsida, www.vittsjogik.se, under flik 300KLUBBEN.

Kontaktpersoner för 300-klubben är: Karl-Erik 072-2018689, Jörgen 073-0923088, Sven 073-3770658

Sätt in ditt bidrag på BG 162-8965 förutom namn är vi tacksamma om du uppger, Ort, Telefonnummer och E-postadress vid betalning.

Vi vet att både spelare och ledare uppskattat våra besök på träningarna. Vi har varit ca 60 st både vår och höst 2014 vid våra träffar på Idrottsparken. Under träningarna har vi bjudit på grillad korv, kaffe och hembakade kakor. Ett annat viktigt inslag har varit att vi knutit nya kontakter och även träffat gamla bekanta