VITTSJÖ. På torsdagskvällen var Vittsjö damallsvenska fotbollslag i full gång med att slipa de sista detaljerna inför lördagens match mot Örebro.

Denise Reddy som tillsammans med Thomas Mårtensson är tränare för laget, berättar att det ser riktigt bra ut just nu. Tyvärr kommer inte Sandra Adolfsson att kunna vara med på lördag, detta på grund av den skada hon ådrog sig vid matchen mot Piteå. Vad gäller Linda Sällström är läget oklart om hon kan vara med i matchen. Vi vet att Örebro är ett bra fotbollslag som är vassa på bland annat kontringsspel men vi är beredda på detta och har naturligtvis en plan för hur vi skall spela just på lördag.

I morgon under förmiddagen kör vi det sista träningspasset inför matchen. Jag tror vi har goda chanser att ta tre poäng även nu på lördag, avslutar Denise.

Olof Sixten, sportchef berättar att man inför matchen bjudit in ett antal föreningar med rabatterat lågpris. Bland annat hoppas man med detta att nu på lördag få en extra stor publik. Olof berättar att det kommer föreningar bland annat Getinge (Halland) och från Landsbro (Småland). Landsbro är för övrigt Emma Anderssons moderklubb. Med andra ord det är som bäddat för att det kommer att finnas extra många 12;e spelare att heja på vårt hemmalag.

Glöm inte att matchen startar klockan 14. Kom gärna i god tid, risken finns att det är kö vid entrén.