VITTJÖ. Visst är det så att krav o förväntningar på vårt hemmalag ökar. Limhamn Bunkeflo skall besegras både borta o hemma med flera mål. Därmed är sex poäng enkelt bärgade? Så enkelt är det naturligtvis inte!

Enegiknippet Hannah Wilkingsson var den som 2017 räddade Vittsjö kvar i damsllsvenkan. Utan henne...hade....allt kul med allsvensk fotboll i Vittsjö ..varit slut idag! Hon gjorde avgörande målet mot Örebro.

Nu är det inte riktigt så enkelt, matchen skall absolut spelas först. Limhamn är definitivt inte ett dåligt lag. Dagsformerna för lagen är viktiga. Alla spelare från båda lagen kommer att ge 100%.

Har du möjlighet att åka med bussen till Malmö så är detta naturligtvis extra välkommet. Tjejerna behöver säkert höra sina trogna supporters i bakgrunden, även denna gång.

Ett lag från nedre halvan av tabellen kan mycket lätt mentalt underskattas och därmed tar man helt fel ut ”vinst i förskott”. Detta kan bidra till att man energimässigt inte ger 100% under matchen.

Även tidigare har lag från nedre halvan av tabellen funnit oanade krafter vid denna tid på året, detta vet vi av erfarenhet.