VITTSJÖ. Trotjänaren Johanna ”Andy” Andersson kommer att dra på sig den röda tröjan även under nästa säsong. Den nyblivna 30-åringen kom till Vittsjö 2009 från KDFF och har varit klubben trogen sedan dess.
Andy är en stark trotjänare och otroligt viktig för laget både på och utanför planen.

 

Hon har vuxit som spelare under säsongen 2019 och stängt igen vårt defensiva mittfält på ett utomordentligt sätt. Vi ser fram emot ännu en säsong med ytterligare utveckling både för Andy och laget.

Andersson säger: ”Jag har valt att skriva på mitt 12 år för klubben i mitt hjärta och jag vet inte om det behövs så mycket förklaring egentligen. Jag trivs i laget och jag tror att vi kan ta ännu större kliv till nästa säsong men det kommer krävas ett ännu hårdare jobb! Det har varit ett bra och utvecklande år för mig, jag känner att jag fortfarande har mer att ge på planen och att jag fortfarande utvecklas.

Att gå ut på Vittsjö IP, vår hemmaborg, inför våra fantastiska supporters... det är svårslaget”.

Mårtensson säger: ”En trotjänare av stor vikt för vårt lag, både på och utanför planen. Har varit en väldigt bra balansspelare och som med sin positiva förmåga att gör sina medspelare bättre!"