MARKARYD. 25 LRF medlemmar från Vittsjö samlades för ”klot-rullning” i Markaryd. Under flera år har medlemmarna tävlat på bowlingbanan i Markaryd. På kvinnosidan var det Gunilla Olsson som siktade och rullade in 143 träffar och på manssidan var det Sigvard Gustavsson som fick in 197 träffar på käglorna.

Skilda stilar visades upp men båda hade samma mål i sikte.

Alla tävlande hade givetvis samma målsättning att få omkull så många pjäser som möjligt. Det angavs vindavdrift eller annat som var orsaken då klotet hamnade i ”kisserännan”. Stämningen var god mellan de tävlande trots viss konkurrens fanns men vid vindstilla lyckades några få strike med muntra tillrop. Alla lyckades inte så bra men med humöret var det bättre lyckat.

Efter kampen på banan var det samling på Ekbackens restaurang för gemensam måltid och prisutdelning. Bäst i resultatlistan blev Gunilla Olsson, Emelie Bengtsson och Helena Gustavsson. På manliga sidan blev det Sigvard Gustavsson, Inge Johannesson och Bengt Inge Bengtsson som belönades med pris. Karin Wittesjö och Jerry Olsson var organisatörer till träffen.