VITTSJÖ. Idag måndag startar röda korset i Vittsjö sin julrea. Inne i lokalen finns nog det mesta som kan behövas både i klädväg men också till hushållet.

Några exempel på det är lite tjocka bra fodrade vinterkläder till barn. Vi har både bra fodrade byxor, jackor och stickade tröjor. Även till mindre barn finns det fina overaller och tröjor i varmt material. Vi säljer också hemma-stickade vantar både till barn men också till vuxna. Kom in o prova och titta runt.

Röda toppar

November månad verkar att vara en städmånad där garderober hemma hos folk gås igenom. Antingen för de har krympt en aning eller så vill man bara ha nåt nytt till helgerna som kommer i december. Vi på kupan har öppet varje måndag till fredag kl. 14 - 17, då man har tillfälle att lämna in prylar efter sin hemröjning. En bra idé att någon annan kan köpa för en billig peng, plaggen idag är inte utslitna som dom var förr och det är klimatvänligt.

Tomtar 

Tjejerna inne på kupan är duktiga på att skylta om med jämna mellanrum en bra idé att visa upp, iallafall en liten del av allt vad som finns inne i vår lokal. Och idag (måndag) så börjar vi vår julrea, det är halva priset som gäller på samtliga varor som finns inne på Röda korset i Vittsjö. Välkomna in och titta på alla vackra saker, kläder och prylar med mera, eller varför inte det finns kanske nåt som kan passa som julklapp till nära och kära. Samtidigt som vi hjälper varandra att spara på jordens resurser.