VITTSJÖ, EMMALJUNGA, VERUM, BJÄRNUM, FARSTORP. Kommunens lokala service i form av ”VITTSJÖ-BLADET” eller dess motsvarighet på andra orter är nu helt nerlagt.

Kommunen har som ett led i besparingar sett sig tvingad att framöver inte stödja denna form av utskick på någon ort. Detta beslut togs samtidigt som beslut togs att avveckla nuvarande form av Servicekontor.

Som du säkert vet övergår fler o fler till digital information inte minst av kostnadsskäl. Därför slår vi nu ett slag för vår lokala Kalender.

”Portalen” eller www.vittsjobjarnum.nu är ingen ”Dagslända”, vi går in på vårt 13;e år som lokal nyhetsförmedlare i bygden och är idag ganska kända. Varje månad noterar vi cirka 40 000 besök.

Naturligtvis har vi redan en Kalender och denna är helt gratis att använda. Du kan själv lägga in din information vilket är både enkelt och bäst, -eller så skickar du ditt underlag till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.så lägger vi in i kalendern.

Har du frågor mejla gärna vår jour (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.) eller ring 0706 99 36 23.