VITTSJÖ. Efter ett kort uppehåll under Påsken drog på tisdagskvällen Vittsjö damallsvenska fotbollslag återigen igång med hårdträningen.

Vi har på inrådan av Folkhälsomyndigheten nu helt lämnat inomhusträningen. Vi är samtidigt lyckligt lottade som redan har så här fina gräsplaner i Vittsjö, berättar Thomas Mårtensson, tränare för Vittsjö GIK.

Siktet är för stunden inställt på en seriepremiär i månadsskiftet maj- juni. Detta är det diffusa datum fotbollsförbundet gett klubbarna som inriktning just nu. Visst kan datum flyttas fram, men just nu har vi inriktning slutet av maj. 

Detta ger oss en chans att repetera och finslipa på både anfalls och försvarsspel. Nu är det viktiga detaljer som gäller. Förhoppningsvis öppnar sig även möjlighet till träningsmatcher framöver. Vi har redan ett preliminärt datum med Rosengård för träningsmatch den 26 april, kanske blir det fler, fortsätter Thomas.

För klubben är just nu ekonomin extra bekymmersam. Kalkylerade intäkter från biljetter, korv, kaffe, ”halva-potten” m.m. uteblir helt, det är tufft för klubben. Det gäller att vara sparsam med allt. Alla tillskott till kassan är i detta läget mycket välkomna, avslutar Thomas Mårtensson.

PS. Du vet väl att du kan stödköpa biljett till ”Inställd Match”. Säkert en blygsam kostnad för dig, -men som tillsammans med flera andra biljettköpare betyder otroligt mycket ekonomiskt för klubben.

Aktuell stödverksamheten angående "Insälld match" är initierad av Calle Adolfsson  publicerad på www.vittsjobjarnum.nu redan den 25 mars under rubriken "Stödköp av Biljetter". (för artikel 25 mars klicka här).

Mycket glädjande är att i skrivande stund notera att redan över 350 personer anammat hans fina förslag och köpt Stöd- biljett till matchen nu på söndag. Det behövs fler, vi borde vara minst 1000 personer på Idrottsparken på söndag! Eller hur?

För Bg-nummer eller swishnummer se reklam ovan eller klicka här! Nummer-uppgifter finns längst ner i artikeln.

DS

 

Derby Kristianstad Finding your local time... 2 Days Klicka