VERUM. Det är faktiskt sex år sedan Elisa Lindström förra gången var med i fantastiska ”I Juletid”.

Glädjande finns åter Verum kyrka med på turnéplanen. I år är det preliminära datumet för artisternas framträdande i kyrkan den 20 december. Vi återkommer naturligtvis med mer information när vi vet mer om corona-virusets eventuella påverkan.

Då var det 2014, och Elisa var i princip nykomling som soloartist, även om hon hunnit vinna TV-tävlingen Körslaget strax innan, och dessutom några år tidigare även Dansbandskampen med sitt dansband Elisas.

Nu har det som sagt gått några år, och Elisa har etablerat sig som en av Sveriges mest kända och uppskattade artister. Notabelt är ännu en TV-vinst, då hon tog hem Lets Dance 2016, samt en rad programledaruppdrag och även innehaft huvudrollen i Sound of Music på Nöjesteatern i Malmö.

Årets upplaga av I Juletid är den artonde i ordningen och ständiga ensemblemedlemmarna Magnus Johansson och Marcos Ubeda är naturligtvis mycket glada att återknyta bekantskapen med Elisa. Det har ju visat sig tidigare att denna trio kan skapa en alldeles sagolik musikalisk magi tillsammans.
Förutom Elisa, Magnus och Marcos, är planen att även Vittsjö duktiga kyrkokör skall medverka. Denna kör gjorde vid fjolårets I Juletid ett mästerligt framträdande.

Portalen (www.vittsjobjarnum.nu) har kontakt med arrangören och återkommer med mer information, bland annat om när biljettsläpp startar.