VITTSJÖ. På tisdagskvällen fanns åter Vittsjö damallsvenska fotbollslag på Idrottsarenan för fortsatt träning. På plats fanns som vanligt ett antal av lagets trogna supporters.

Laget är just nu inställt på att seriespelet skall dra igång om en dryg månad. Vi får verkligen hoppas att det blir så och att pandemin nu snabbt klingar av när vårsolen värmer mer och mer.

Dagens lag är naturligtvis mer samspelt än tidigare inför en säsongsstart. Detta syns tydligt även i träningen. Motsvarande gäller säkert även för övriga lag i serien. Detta bäddar för en än mer spännande serie där klassen på damfotbollen säkert tar flera steg uppåt både vad gäller tempo och kvalitet i spelet.

För Vittsjölaget syns detaljer som större noggrannheten och säkerheten i passningarna. Även i skotten mot mål syns en större säkerhet och tanke bakom. Även lagets båda landslagsmålvakter har finslipat detaljer och verkar vara i riktigt god form.

Nu hoppas vi verkligen det blir en seriestart i månadsskiftet maj juni. Fram tills dess förlorar klubben tyvärr pengar på uteblivna biljettintäkterna. Nu på söndag skulle genomförts en hemmamatch mot Piteå, -som tyvärr skjuts på oviss framtid.

Hjälp gärna klubben genom att stödköpa biljetter, se annons längs upp på vår startsida.