VITTSJÖ, EMMALJUNGA. Tyvärr noteras en ökning av antalet inbrott i området Vittsjö, Emmaljunga med ytterområden, detta även dagtid.

Trygg i Vittsjö bidrar säkert starkt avhållande i att ökningen just för stunden är begränsad, men området är stort och patrullen kan omöjligen vara överallt samtidigt.

Du som enskild kan bidra genom att vara extra vaksam och notera det du uppfattar inte ”stämmer”. Är du ögonvittne till en konkret brottshandling skall du inte tveka att omedelbart ringa 112 och då kontakta polis. Ta så många identifieringar du kan, gärna även foto/film.

Har du noterat registreringsnummer på ”enbart misstänkt” fordon eller person, får du gärna tipsa Trygg i Vittsjö genom att ringa 0708 93 06 85. Detta underlättar patrullens senare verksamhet. Dina uppgifter tillsammans med de iakttagelser patrullen eventuellt gör kan utgöra grund för att Trygg i Vittsjö kontaktar polis och även att brottslingar kan lagföras.

Har du tid över finns en mycket meningsfull uppgift i att bidra som chaufför i Trygg i Vittsjö och därmed begränsa antalet inbrott. Du kör ett pass/ månad.

Ring Sivard Strand tel 0451- 250 43 Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. eller Leif Thånell 0705 54 36 43 Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så lämnas närmare uppgifter.

Förutom att du som chaufför bidrar till en tryggare bygd får du ofta som bonus under en natt se väldigt många av våra vilda djur, i regel alldeles inpå knuten till våra samhällen:

 

Derby Kristianstad Finding your local time... 2 Days Klicka