VITTSJÖ. Kommande söndag skulle Djurgården besökt Idrottsparken. Naturligtvis blir det inte så. Instället missar klubben en hel del intäkter.

Du kommer säkert ihåg den 26 oktober då lagen senast möttes, Vittsjö segrade och tog därmed en tredjeplats i Damallsvenskan, lilla silver. Naturligtvis var segern och placeringen en stor dag för både laget och orten.

Just nu verkar det som vi får vänta minst till sista helgen i juni (helgen 27-28) innan damallsvenskan (kanske) drar igång igen.

Matchintäkter är en viktig post för klubben. De ”stödbiljetter” som just nu säljs täcker inte allt, men är just nu ett viktigt bidrag.

En stödbiljett för 100:- är inte så mycket men tillsammans med flera andra ger det ett välkommet stöd till klubben för de uteblivna inkomsterna en verklig match skulle gett.

Portalen kommer fortsätta med reklam och påminnelser till stödköp för hemmalaget så länge det behövs.

Förslag är att biljett för ”Inställd” match+ ”Utebliven korv”+ ”Uteblivet kaffe” bör kosta minst 100:-, du bestämmer själv!Enklast stödjer du Vittsjö GIK damallsvenska fotbollslag genom att sätta in en summa på: Bg 5286-1358 eller via swish 12 36 95 4424
Skriv "Stödbiljett" och gärna ditt namn.

Bilderna är hämtade från hemmamatchen mot Djurgården 2019.

 

 

Derby Kristianstad Finding your local time... 2 Days Klicka