VITTSJÖ. Våren kom som planerat även i år, fast med lite andra spelregler förstås, men när gräset blir grönt och värmen börjat komma så smått och kanske för att stanna. Då återkommer en stor del av golfspelande gäster för att slå en putt men kanske också för att äta en god lunch eller varför inte en väldoftande middag efter en bra golfrunda.

Golfrestaurangen i Vittsjö har öppet för alla som är intresserade av god och välsmakande mat. Varje dag har restaurangen öppet från 11.30 då serveras dagens rätt med en god sallad till som skiftar.

Tre matgäster som ätit klart säger att maten va helt ok. o det visar ju tallrikarna att så är fallet.Tallrikarna är tomma och nu väntar en spelomgång på banan och humöret är på topp. Jag säger go tur till samtliga vid bordet.

Dricka till är ju naturligtvis en smaksak, allt från isvatten till nåt kryddat, valmöjligheterna är många för att därefter avsluta måltiden med en kopp kaffe om man så vill.

Man kan alltid ringa och beställa i förväg, det underlättar för personalen men också för gästerna. Naturligtvis följs folkhälsomyndighetens rekommendation och golfrestaurangens personal följer den till punkt och pricka. Sen måste alla hjälpas åt så klart. Denna vecka är en kort arbetsvecka, helgen blir längre men sista helgen i maj infaller "mors dag". Visst detta kan ju vara nåt att spinna vidare på, varför inte bjuda lilla mamma på en god lunch/middag ute på Vittsjö golfbana, bra mat och nära. Välkomna.