VITTSJÖ. Som vanligt har Trygg i Vittsjö ögon i bygden inte minst under nattens mörka timmar. Uppgiften är att iakttaga och rapportera till aktuell myndighet.

Den senaste tiden har tyvärr en hel del brott genomförts i Vittsjö med omnejd varför patrullen gav detta område extra tid.

Natten mellan lördag och söndag förekom två falskregistrerade fordon bland annat mitt inne i Vittsjö. Naturligtvis kontaktade patrullen polis omgående. Troligen blev individerna i fordonen medvetna om den misstänksamhet som riktades mot dem och försvann för stunden snabbt.

Vid patrullens samtal med polisens ledning framfördes stort tack för hjälpen. Halvtimmen senare fanns även polispatrull på plats i byn för att ta personkontakt med Trygg-personalen.

Ser du pågående brott skall du aldrig tveka att omedelbart ringa 112 och göra en anmälan. Gäller det att lämna ett tips går det idag snabbt att komma fram på tipsnumret 114 14. Naturligtvis är du välkommen att även ringa Tryggpatrullen via 0708 93 06 85.

Har du tid över en gång i månaden är du välkommen som chaufför för Trygg i Vittsjö. Gå gärna in på föreningens hemsida där vidare information finns. Klicka på logotypen som finns till höger på vår startsida.