VITTSJÖ. Kvartersloppis runt Ramnsjövägen samlade en hel del intresserade. Det kom besökare med anknytning till Norrland. Där gjorde denne besökare sitt verkliga fynd till lappska stugan som saknar elström!


Therese och Kristian Blåsol har sitt utbud av varor under tälttak.

De bästa fynden görs innan det kommit för många spekulanter. Så var det även vid detta kvartersloppis. Redan innan inringningen klämtade smög spekulanterna omkring. Några tog god tid på sig och synade in om det fanns något som kan va bra att ha! Några kastade en hastig blick för att fortsätta till nästa utbud.


Bilen åkte ut och garaget blev handelsbod. Golfklubbor skall brukas utomhus!

Tyvärr var det mindre än hälften av de boende som insett att de hade det som en gång varit bra att ha kunde de vara utan nu. De går nu omkring och flyttar undan det som de kunde blivit av med på loppis!

Initiativtagaren till säregna kvartersloppis, Kristian Blåsol var nöjd med besöksantalet men hade hoppats att fler i kvarteret hade deltagit i denna form av grannsamverkan! Några av butiksinnehavarna avyttrade en del av utbudet. Några plockade in sina alster som kan va bra att ha till nästa? kvartersloppis vid Ramnsjövägen i Vittsjö.