VITTSJÖ. Sommaren har kommit med blandat väder, vilken tur så kan det passa många människor. Ömsom varmt så det luar om öronen eller så vräker regnet ner och himlen är så mörk och grå. Då smakar det extra gott med eftermiddags fika tillsammans med kända eller nya vänner.

Nya bänkar vid Marknadsplatsen

Idag så har det regnat rejält emellanåt fast solen får en chans att titta fram lite då och då. Tisdagsgruppen i Vittsjö har sedan ett antal år tillbaka träffas även under juli månad när träffpunkt Linden har sommarstängt. Inget undantag gäller, vid regn så blir det inomhus, men idag så har kommunen ordnat med nya fina bord med vidhängande bänkar till. Härligt när det blir fräscht och nytt, platsen är ju centralt nära till boulebanan som ligger precis intill. Nu fattas det bara en bajamaja så är en del av lyckan gjord både för boulespelare men också för de turister som stannar vid marknadsplatsen. Bo Glans och Britt Palmkvist är två glada pensionärer och dom säger, O va bra nu kan man äntligen sitta här på våra tisdagsträffar om vädret tillåter.

Men idag får vi vara inne eftersom vädret inte tillåter att vi inviger (våra) Vittsjö nya sittplatser borta vid marknadsplatsen men det kommer säkert längre fram. Några hann tyvärr gå innan jag hann samla alla för en gemensam bild. Med kaffet uppdrucket och kakorna smakade bra så säger jag (vi) tack till Inger Burman & co för utan hennes arrangemang blev det inget kaffe sammankomst under juli månad. Kaffet är gratis och fikan likaså så vi ses nästa tisdag förhoppningsvis blir det då utomhus på marknadsplatsen kl.14, alla är välkomna. Den sociala biten är viktig och man kan prata bort en stund tillsammans i glada vänners lag. Vi ses.