VERUM. Samtidigt som Verums Bygdelag firar 50 år genomför Verums GoIF:s sin loppmarknad i Verum. Som vanligt är platsen ”mitt i byn” och försäljningen startar klockan 10.

Loppmarknad ”mitt i byn” för några år sedan

Torsten Larsson som håller i marknaden, berättar att det finns möbler, verktyg, husgeråd, belysning, prydnadssaker, böcker, el och elektronik, leksaker, tavlor till försäljning. Torsten berättar vidare att man kan ta emot ännu mer. Har du något du vill skänka kontakta då Torsten Larsson 0703-29 57 89

På kvällen firar Bygdelaget att det är 50 år sedan bildandet. 

På Facebook skriver Ingvar Larsson bland annat:

Hej alla Göingar, kan ni tänka er att det är 50 år sedan Verums bygdelag bildades. Nu vill vi fira 50-årsjubileet med en sommarfest vid bygdegården lördagen den 6 augusti. Det blir med de vanliga attraktionerna, varutombola, ålalotter, chokladhjul skytte varmkorv och fika. ”Rajtan tajtan” spelar för oss så att vi kan svänga de lurviga. Dessutom blir det underhållning av Thure och Thure från Casinorevyen i pausen. Jag hoppas att ni kommer så att vi kan bevara denna härliga tradition med utedans på lövad bana. Dansen börjar kl 21.00, men kommer ni tidigare kan ni ju börja med att köpa lotter, och njuta av miljön.
Alla både unga o gamla är välkomna

 Dans på lövad loge i Verum 2015

 

Halka mindre vägar,  broar